Snyders Justice League släpps som en fyra timmars långfilm!

Zack Snyder’s Justice League är en av årets mest efterlängtade filmer, eftersom den har haft en nästan treårig uppbyggnad tack vare Snyder Cut-kampanjen som började inte långt efter den kraftigt kritiserade bioversionen Justice League (2017).

En av de stora anledningarna till att fansen har haft ett sånt tryck för att få se Snyders version av filmen, beror på att mycket av hans ursprungliga vision klipptes bort när den kom på bio 2017.

Den senaste trailern för Snyder’s Justice League har redan demonstrerat olika element som inte var en del av bioversionen, som exempelvis Darkseid och Supermans svarta kostym. zaymer

https://www.youtube.com/watch?v=XIOU_k4mwDw

I augusti förra året meddelade Snyder att hans version av Justice League skulle lanseras på HBO Max i form av en miniserie på fyra avsnitt.

Snyder frågades av en Vero-användaren om Zack Snyder’s Justice League skulle vara ”en serie eller ett skott.” Regissören svarade ”ett skott” och bekräftade således att Justice League inte skulle släppas som en serie i fyra delar, utan i stället som en fyra timmar lång film.

Zack Snyder’s Justice League får premiär på HBO Max i mars. Det är ännu inte klart var, hur eller när den kommer att släppas i Sverige.

About Rasmus Tirzitis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.