Sista trailer för Zack Snyder’s Justice League

Den sista trailern för Zack Snyders version av Justice League släpptes precis inför lanseringen av den fyra timmar långa filmen som släpps på HBO Nordic i mars.

Den slutgiltiga trailern för Zack Snyder’s Justice League är äntligen här! Den långa väntan för att få se Snyders version av Justice League är nästan över.

Efter år av kampanjande och tjat från fans, är längtan snart över och vi kommer få svar på en av de största frågorna senaste decenniet – Är Zack Znyder’s Justice Leage värd hypen?

Efter att Znyder bekräftade under 2020 att hans version av filmen skulle släppas för streaming på HBO Max, genomförde han också ytterligare inspelningar och tog tillbaka skådespelarna Henry Cavill, Ben Affleck och Ray Fisher. Amber Heard och Joe Manganiello återfördes också för att ta ytterligare bilder och, en av de största överraskningen av alla kanske, så filmade Snyder extra scener tillsammans med Jared Leto. Leto återvänder i rollen som Joker. Samma Joker som vi såg i David Ayers Suicide Squad(2016).

Trailern visar upp Snyders nya look för filmen, en mycket mörkare estetik än något av vad Whedon använde i sin slutprodukt. Vi får också nya klipp på Cyborg och Superman och trailern avslutas med den första glimten av Jared Letos återkomst som Joker. Kolla in klippet nedan:

Filmen släpps den 18 mars på HBO Nordic.

About Rasmus Tirzitis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.