Nytt på Netflix vecka 33

nytt-pa-netflix-vecka-33-2016-02Ännu en ny vecka och ännu fler nya releaser på Netflix. Vi har koll på vad du skall se och inte, läs vidare. 

Louis C.K. kanske inte passar alla men han är en av de roligaste stand up-komikerna där ute idag och i Louis C.K.: Live at the Comedy Store får vi en hel timme med honom. Heartless är något så ovanligt som en dansk skräckserie om två syskon som överlever genom att suga ut energi ur andra människor. I sin sökande på vilka de är kommer de till en internatskola som har mörka hemligheter. Fick en hel del bra kritik när den kom på tv. Den tredje filmen om den brittiska superspionen Austin Powers, Austin Powers in Goldmember, är helt klart den svagaste filmen i trilogin och inte alls lika rolig som de tidigare delar. Mest för fansen av Mike Myers.nytt-pa-netflix-vecka-33-2016-03

Seeking a Friend for the End of the World är en romantisk komedi som utspelar sig under jordens undergång. Ett rätt så annorlunda koncept som delvis fungerar, men både Steve Carrell och Keira Knightley fick bra betyg. Denna vecka har också Clint Eastwoods Oscarsvinnare Million Dollar Baby premiär, helt klart en av veckas bästa rekommendationer, ett riktigt bra drama. Den som istället vill se Robert De Niro göra komedi tittar på The Internäven om den i mina ögon är en rätt så tråkig film. Roligare då (eller roligare är väl tveksamt) är att Broadchurch andra säsongen kom ut på Netflix denna vecka. En riktigt bra Brittisk deckare. Denna veckar har även David Finchers The Social Network premiär om Facebooks grundare Mark Zuckerberg. Som vanligt med David Fincher är det en intressant film som förtjänas att se.

About Pär Wirdfors

Jag har skrivit om film sedan 1999, uppväxt på Hong Kong-action och indiefilmer. Gillar det oväntade och att vaska fram guldkornen, anser att ingen film är för dålig för att inte ges en chans. Tycker om att plåga sina vänner genom att försöka förbättra deras filmsmak och få dem att släppa mainstreamfåran. Önskelistan på Amazon är till hälften bortglömda filmer från 70/80-talet och till hälften mystisk film från Asien. Utmärker sig på jobbet genom att vara levande filmlexikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.