Nytt på Netflix vecka 31

nytt-netflix-vecka-31-2016-01Sommaren är snart slut nu när vi gått in i augusti och snart är höstrusket här. Så vad passar bättre än att gå igenom de nya filmer och tv-serier som kommit på Netflix denna vecka så ni har koll på vad ni skall se när regnet smattrar mot rutan.

Två serier fick nya säsonger tillgängliga denna vecka, Continuum har nu fyra säsonger på Netflix och Brooklyn Nine-Nine som jag personligen tycker är en av de mer lyckade komediserien de sista åren fick upp säsong 3. Nyfiken på vad James Van Der Beek gör nuförtiden? De två säsonger som Don’t Trust the B—- in Apartment 23 fick ligger nu uppe för er som undrar. Den som hellre är sugen på Ashton Kutcher som den rätt så mediokra komedin (i ordets lösaste bemärkelse) Killers.nytt-netflix-vecka-31-2016-02

För den som är mer sugen på action kom en tidig Vin Diesel-film, A Man Apart regisserad av F. Gary Gray (Straight Out of Compton). Semi-Pro är en av Will Ferrells mindre lyckade komedier men det finns några sköna skämt här, framförallt om man är gammal basketspelare som jag. The Double är en film jag är nyfiken på. Jesse Eisenberg upptäcker att den finns en kopia av honom som är raka motsatsen till allt han är.

The Bling Ring av Sofia Coppola handlar om en grupp med ungdomar som bryter sig in kändisars hem för att råna dem, fick en hel del positiv kritik när den kom. Fracture är regisserad av Gregory Hoblit som gjorde Primal Fear. Ryan Gosling spelar en ung distriktsåklagare som tar sig an ett tillsynes enkelt fall. Lite bortglömd men bra film. Samma sak med Adventureland, en komedi om en grupp sommarjobbare på ett nöjesfält. En film som försvann bland alla andra men både rolig och charmig. Perfekt film för en sensommarkväll. Aquarius fick en hel del buzz innan den kom, en serie om Charles Manson och två poliser som undersöker ett fall som involverar hans ”familj”. David Duchovny spelar en av huvudroller och fick positiv kritik för sin insats.

About Pär Wirdfors

Jag har skrivit om film sedan 1999, uppväxt på Hong Kong-action och indiefilmer. Gillar det oväntade och att vaska fram guldkornen, anser att ingen film är för dålig för att inte ges en chans. Tycker om att plåga sina vänner genom att försöka förbättra deras filmsmak och få dem att släppa mainstreamfåran. Önskelistan på Amazon är till hälften bortglömda filmer från 70/80-talet och till hälften mystisk film från Asien. Utmärker sig på jobbet genom att vara levande filmlexikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.