Nytt på Netflix vecka 29

nytt-pa-netflix-vecka-29-2016-03Denna vecka var en väldigt lugn vecka men vi fiskar fram godbitar som du inte skall missa.

The Man from U.N.C.L.E. var inte så lik serien från sextiotalet och var en ganska håglös film men om du gillade serien från sextiontalet och kostymer därifrån kommer du att finna något här. För barnfamiljer kom Cloudy with a Chance of Meatballs 2 denna vecka. En ganska knäpp uppföljare som kanske inte vinner några poäng hos de vuxna men barnen gillar. Om du är tillräckligt gammal (som jag) kommer du ihåg Degrassi när den gick på svensk tv. Nu har en uppföljare i form av Degrassi: Next Class kommit och Netflix har de två första säsongerna. Netflix har köpt rättigheterna för denna serie och kommer att släppa säsong 3 under 2017.nytt-pa-netflix-vecka-29-2016-02

Cosmos: A Spacetime Odyssey är en uppdaterad version av den gamla serien Cosmos: A Personal Voyage med Carl Sagan som presentatör. Denna gång är det Neil deGrasse Tyson som är programledare och tar oss igen universum, rekommenderas varmt till alla, en fascinerande och intressant serie. BoJack Horseman återkommer med sin tredje säsong av vuxenhumor. Will Arnett är som vanligt ett komiskt geni och denna serie har helt klart sina stunder. Veckans bästa släpp är dock Nightcrawler där Jake Gyllenhaal spelar en man som dras in i den smutsiga branschen med att filma olyckor. En riktigt bra och otäck film.

About Pär Wirdfors

Jag har skrivit om film sedan 1999, uppväxt på Hong Kong-action och indiefilmer. Gillar det oväntade och att vaska fram guldkornen, anser att ingen film är för dålig för att inte ges en chans. Tycker om att plåga sina vänner genom att försöka förbättra deras filmsmak och få dem att släppa mainstreamfåran. Önskelistan på Amazon är till hälften bortglömda filmer från 70/80-talet och till hälften mystisk film från Asien. Utmärker sig på jobbet genom att vara levande filmlexikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.