Nyhet: Trailer till ”Toy Story 4”

Leksakerna är tillbaka för ett fjärde äventyr! Den här gången med en hel del tillskott i samlingen: Forky; gaffeln som inte alls trivs med att vara medveten om sin existens, Gabby Gabby som är en 50-tals docka med en önskan om att laga felet i sin ljudbox en gång för alla, Duke Caboom; en leksak baserad på Kanadas kända stuntman med samma namn, Giggle McDimples som är en 80-tals plastleksak och tillika den minsta, levande leksaken i Toy Storys universum, samt Benson; en antik nickedocka som också är Gabby Gabbys högra hand. Även Bo Peep dyker upp igen, denna gång som en tuffare version av sig själv.

Rösterna till dessa nya karaktärer görs av Tony Hale (Forky), Christina Hendricks (Gabby Gabby), Keanu Reeves (Duke Caboom), och Ally Maki (Giggles McDimple).

Bilder från IMDB

Toy Story 4 skulle till en början skulle vara en romantisk komedi med manus skrivet av Rashida Jones och Will McCormack, men de båda manusförfattarna lämnade Pixar på grund av hur företaget behandlat kvinnor och rasifierade. I samband med detta övergavs även idén om att Woody äntligen skulle få sin älskade Bo Peep i Toy Story 4, och istället tog filmen en klassisk äventyrlig riktning med fokus på hur Woody ska återfinna Forky, den nya leksaken som blir överväldigad av sin självmedvetenhet och flyr till ett nöjesfält. Se trailern nedan!


Toy Story 4 har svensk biopremiär 30 augusti 2019.

Källa: The Vulture

About Melody Nikki

En 20-nånting kalmarit som spenderar alldeles för mycket tid framför tv-serier och skräckfilmer. Ju konstigare och mer brutalt, desto mer faller det mig i smaken. Skriver mest hela tiden, drömmer om ett framtida arbete som kultur-och nöjesjournalist, och brinner, förutom för medieämnen, för feminism, anti-rasism, hip hop, hudvård, memes, filosofi och teknik. Samt dokusåpor, men det är inget jag erkänner i första hand... Kontakt: nikki@filmfenix.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.