Nyhet: Trailer för Highwaymen

Netflix är inte ovana vid stora namn i sina filmer och nyligen la de upp en trailer för Highwaymen med Kevin Costner och Woody Harrelson. Detta är faktiskt den första filmen som de har gjort tillsammans, trots att de båda har haft en karriär i Hollywood som varit över 40 år.

Highwaymen fokusera på männen som till slut stoppade Bonnie och Clyde. Denna historia har berättats åtskilliga gånger i Hollywood och paret har varit omtyckta antihjältar. Men nu får alltså se den andra sidan.

Det är John Lee Hancock som står för regin. Hancock är mest känd för The Blind Side, The Founder och Saving Mr. Banks men denna gång är det alltså ett betydligt mer våldsamt tema än hans tidigare filmer. John Fusco som skrev Young Guns står för manus. 29:e mars kommer Highwaymen till Netflix.

About Pär Wirdfors

Jag har skrivit om film sedan 1999, uppväxt på Hong Kong-action och indiefilmer. Gillar det oväntade och att vaska fram guldkornen, anser att ingen film är för dålig för att inte ges en chans. Tycker om att plåga sina vänner genom att försöka förbättra deras filmsmak och få dem att släppa mainstreamfåran. Önskelistan på Amazon är till hälften bortglömda filmer från 70/80-talet och till hälften mystisk film från Asien. Utmärker sig på jobbet genom att vara levande filmlexikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.