Nyhet! Sista säsongen av Orange Is the New Black ute nu

Idag är det premiär för 7:e säsongen av Netflix succéserie Orange Is the New Black. Som många säkert hört är detta den sista säsongen av OITNB. Så nu återstår att se hur det kommer att gå för Piper, Alex, Red och alla de andra internerna. Behöver du friska upp minnet av föregående säsonger? Då kan du kolla in videon nedan.

Personligen har jag lite delade åsikter om serien. Generellt är skådespeleriet väldigt bra och likaså storyn. Däremot tyckte jag att några av mittensäsongerna inte var så bra. Men som helhet har det varit en väldigt underhållande och dramatisk serie med intressanta karaktärsskildringar som nu tar farväl med en sista säsong.

Bild och video © Netflix

About Angela Ljungkvist

Skriver mest om film och serier på streamingsajter, men försöker även ge min kärlek till ny indiefilm. Jag älskar filmhistorien, den är magisk. Crime och dystopier är favoritgenrer men jag uppskattar all välgjord film. Fransk film ligger nära mitt hjärta. Skräckfilm är min hatkärlek och jag ser det gärna men med lampan tänd. Tim Burton är sagolik och Tarantino är min stora kärlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.