No Time To Die framskjuten till 2021

Under året har vi sett film efter film bli framskjuten på grund utav den pågående pandemin. En av alla dessa titlar var var nya Bondfilmen No Time to Die som ursprungligen skulle ha släppts i april.

Nu har alltså No Time to Die återigen flyttats fram, denna gången till 2 april 2021. MGM, Universal och producenterna Michael G Wilson and Barbara Broccoli meddelade idag att de flyttar fram filmen för att den skall få en global publik. Delvis lär det bero på att vi fortfarande ser hög smittspridning världen över men biosläppet av Christopher Nolans Tenet kan nog också bidragit till beslutet. Tenet sågs som bioårets sista hopp men efter ljumna recensioner och mediokra biobesökssiffror kan vi konstatera att det ser mörkt ut för bioåret 2020.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.