Morbius flyttas fram sju månader

Superhjältefilmen med Jared Leto som vampyr skulle släpps nu i mars, men flyttas till höst.

Sony Pictures, som äger rättigheterna till spelfilmen om seriefiguren Morbius, har nu beslutat att skjuta fram filmens premiär till senare i höst.

Deadline skriver och berättar att Morbius skjutits upp på nytt. Sedan tidigare har det varit sagt att filmen skulle ha premiär den 19 mars 2021, men på grund av Covid-19 är ett nytt datum satt till den 8 oktober. Vi håller tummarna att vi kommer kunna se den på bio! Sony har också Marvel-filmen Venom: Let There Be Carnage på väg ut i sommar, men även den kan riskera att bli flyttad.

Jared Leto i Morbius (2021)

Det som gör projektet mer intressant är att filmen har en svensk i regissörsstolen, nämligen Daniel Espinosa. Karaktären Morbius är en spinoff med en av Spider-Mans mer kända skurkar. I titelrollen ser vi Jared Leto. Filmen är skriven av Matt Sazama och Buck Sharpless och tillsammans ligger de bakom manus till Gods of Egypt, Power Rangers och Lost in Space.

Только >здесь проверенные МФО, которые быстро выдают займы на карту и иным способом и реальные процентные ставки – мы проверяем все условия по документам; наши услуги бесплатны для вас – мы не собираем ваши данные и не берем деньги за подбор кредита; вы самостоятельно заполняете онлайн заявку на сайте МФО, что повышает вероятность одобрения кредита.

Filmen handla om Dr. Michael Morbius, som lider av en ovanlig blodsjukdom. När han försöker bota sig själv går något fel och han förvandlas till en vampyrliknande varelse.

Ovan har ni en teasertrailern för Morbius som släpptes för ett år sedan.

About Rasmus Tirzitis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.