Missa inte! Friends: The Reunion 27 maj

Våra efterlängtade Vänner återförenas i ett specialavsnitt på HBO

Nu finns specialavsnittet Friends: The Reunion även känt som The One Where They Get Back Together på HBO! Det är inte ett nytt Vänner-avsnitt, utan en återförening av det gamla gänget så mer en nostalgitripp där vi kommer få träffa hela ensemblen med gäster. Vi kommer få gå bakom kulisserna, besöka deras lägenheter och favoritcafét Central Perk, den välkända fontänen och mycket mer.

Så hoppas ni är redo att träffa Rachel, Monica, Chandler, Phoebe, Ross och Joey igen, det är jag! Vi kommer även få träffa andra skådisar från serien samt vissa kändisgäster. Programmet skulle egentligen haft premiär 2020 men precis som det mesta är den framflyttad till 2021, idag.

Alla 10 tidigare säsonger av Vänner finns att streama på HBO.

Welcome back Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, David Schwimmer & Matt LeBlanc!

About Angela Ljungkvist

Skriver mest om film och serier på streamingsajter, men försöker även ge min kärlek till ny indiefilm. Jag älskar filmhistorien, den är magisk. Crime och dystopier är favoritgenrer men jag uppskattar all välgjord film. Fransk film ligger nära mitt hjärta. Skräckfilm är min hatkärlek och jag ser det gärna men med lampan tänd. Tim Burton är sagolik och Tarantino är min stora kärlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.