Månadens PS+ spel – Maj

Maj månads PS+ användare fick två riktigt fina spel för kostnadsfri nedladdning denna månad. Två helt olika genrer men minst lika underhållande båda två.

Beyond: Two souls

Spelet handlar om Jodie Holmes (utmärkt spelad av Ellen Page) som sedan födseln är sammankopplad med anden Aiden. På grund av Aiden så kan inte Jodie leva ett riktigt normalt liv. Historien utspelar sig under en 25-årsperiod. I detta spel ska du följa historien och göra viktiga val. Jag var beredd på att det skulle vara likt Planet of the apes, men det är väldigt mycket gå runt själv och lista ut hur du ska komma vidare. Grafiken är otroligt bra och det är ett riktigt spännande spel. Likt andra typer av den här sortens spel så kommer du klara ut spelet oavsett vilka val du gör, men slutet blir aldrig detsamma.

Rayman – Legends

Ett riktigt underhållande sidescroller spel där du ska rädda Teenies, ett folkslag som kidnappats av onda drömmar. Lagom klurigt, lagom svårt. Barnen älskar det här spelet och har testat det betydligt mer än mig. Det finns egentligen inte så mycket att säga om spelet, mer än att det är ett riktigt bra och välgjort sidescroller.

Har ni testat något av spelen? Vad tycker ni?

About Fredrik Nyström

Hälsing som blev skåning. Film har alltid varit ett stort intresse, likaså skriva. Ser det som faller mig in. Allt från ett tungt drama till sprängfylld action, via några sköna musikaler eller indie-filmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.