Filmfenix testar: Tutti Frutti Chewy Fruits

De flesta av oss har någon form av relation till Fazers Tutti Frutti-godis. Som ung fick jag njuta av godiset i tablettasksform. Som vuxen har de varit en favoritpåse att avnjuta på bion. Nu hittar vi till och med Tutti Frutti i de flesta välsorterade lösviktshyllor. Att Fazer släpper nya varianter är inte ovanligt men ingen har varit i närheten av originalsmaken, tills nu.

Tutti Frutti Chewy Fruits
Denna trevliga nyhet smakar som resultatet av en korsblandning mellan Ahlgrens bilar och Tutti Frutti. Smaken från original-Tutti Frutti men med texturen och konsistensen av Ahlgrens bilar. Som bonus är godiset helt fritt från både gelatin och konstgjorda färgämnen. Fazer visar att godis kan vara precis lika gott veganskt. Inga kladdig bitar som fastnar i tänderna utan en mjuk och angenäm konsistens. Bitarna kommer i smakerna päron, passion, ananas och Tutti Frutti. Vi ger Tutti Frutti Chewy Fruits fyra fräscha Filmfenix-F av fem. Detta är en påse vi kommer att köpa fler gånger!

Tycker ni det är spännandeatt läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Tutti Frutti Chewy Fruits finns ute i handeln nu.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.