Filmfenix testar: Polly for a Swedish Fika

Två svenska favoriter blir till en när Polly och fika möts i en smakrik godispåse. Resultatet är en produkt med inspiration från svenska fikafavoriter. Nu är frågan hur den senaste smaken står sig mot alla varianter som kommit före…

Polly for a Swedish Fika
På förhand lät denna Polly-nyhet som en vinnare. Blåbärspaj, kanelbulle och kladdkaka, tre sötsaker vi svenskar gärna mumsar i oss tillsammans med en god kopp kaffe. De tre chokladtäckta skumtopparna är goda men testpanelen kom snabbt överens. Den enda smaken som verkligen sticker ut är blåbärspaj som är täckt av vit choklad. Här är blåbärssmaken smakrik och god. Kladdkaka kändes som en variant vi provat innan och kanelbulle smaken var lite för subtil. Med detta sagt, har Polly en väldigt hög lägsta nivå. Denna nyhet imponerar inte men lämnar oss inte heller besvikna. Det är en trevlig påse med Polly helt enkelt.

Tycker ni det är spännandeatt läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Polly for a Swedish Fika rullar ut i handeln under veckan.


About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.