Filmfenix testar: Plopp popcorn

Varje år släpps det en eller flera varianter av klassiska Plopp som styckchoklad. En av mina personliga favoriter är Plopp kärlek som släpptes för några år sedan. Den varianten hade smak av tryffel och gelehallon, nu är Cloetta tillbaka med den nya smaken popcorn. Jag samlade snabbt en testpanel på tre personer och högg in.

Cloetta beskriver själva att denna nyhet har ”en len, rinnande fyllning med smak av smöriga popcorn”. När vi smakat på Plopp popcorn kände vi själv att vi ville efterlysa den beskrivna smaken. En av oss tre tyckte rentav att det inte fanns någon smak av popcorn. Jag och den sista medlemmen i testpanelen tyckte oss kunna känna spår av den. Det vi alla tre var överens om är att nyheten känns som en mindre smakrik variant av originalet. Om du är nyfiken på nyheten tycker vi att du skall testa den ändå. Annars kör på ett säkert kort, vanliga Plopp.

Tycker ni det är kul att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Plopp popcorn finns i handeln nu. Tack till Cloetta för varuprovet.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.