Filmfenix Testar: OLWs vårnyheter

Finräfflade med tydliga och roliga smaker. OLWs nyheter sticker ut hakan och säger:- Hej, här är vi! Det bjuds på en hetare variant och en snällare men fräsch variant. Detta tillfälliga besök håller jämna steg med Estrellas nyheter som vi testade förra veckan.

Rockig Chili & Ingefära
Trots den tydliga smaken av ingefära, bryter chilin igenom och levererar en trevlig hetta. Vi kunde till viss del känna att chipsen nog hade gjort sig strået vassare som grovräfflade chips. Den skarpa smaken, om än god, gör att detta är en snackssmak som gör sig bättre i mindre mängder. Detta är alltså ingen nyhet vi kan se oss själva mumsa i oss en hel påse av utan sällskap. De tydliga smakerna gör sig dock riktigt bra med en mildare dippsås som kan bryta av hettan och ingefäran.

Poppig Paprika
En nyhet, likt sitt chips-syskon, som levererar precis på vad namnet antyder. En fräsch och rund nyhet med tydlig smak av både paprika och färskost. Chipsen gjorde sig betydligt bättre som finräfflade och kan till viss del kännas som en modern tappning av klassiska Sourcream & Onion. Helt enkelt den snällare av dessa två nyheter. Även den av de två påsarna som är lätt att äta för mycket av. Ett säkert kort!

Tycker ni det är kul att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot:  Chipsen i testet har funnits ute i handeln sedan februari.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.