Filmfenix Testar: Nyheter från Cloetta

Efter förra veckans chokladfrossa har jag återigen gett mig på några fler av alla de nyheter som Cloetta skickade till oss för ett par veckor sedan. Bland dessa nyheter fanns en ny smak av Ahlgrens Bilar och en ny variant av Gott & Blandat. Alla har någon form av relation till dessa godisklassiker och det är med skräckblandad förtjusning jag ger mig på dessa potentiella nya favoriter.

07310350119011_G1N1.jpg

Ahlgrens Bilar: Modell A16

betyg4

Här kommer fler av samma mjuka godisbilar som vi är vana vid att äta men med en twist, nya färger och nya smaker. Ahlgrens Bilar har alltid varit en personlig favorit men denna nyhet är varken en besvikelse eller en uppenbarelse från ovan. De levererar precis vad du kan förvänta dig, mer av det goda. De rosa bilarna smakar som skumtomtar, de gula och de orange är fruktiga och fräscha. De klassiska bilarna skulle jag ge  högsta möjliga betyg, dessa får 4 av 5. Smakerna känns en aning intetsägande och jag ställer mig tveksam till om de verkligen behövs? Samtidigt vill jag prova dem igen i kombination med originalbilarna.

07310350120505_G1N1.jpg

Gott & Bland: Fruktsallad

betyg4

En härlig nyhet för alla fans av syrligt godis.  Precis som i den klassiska Gott  & Blandat-påsen hittar du en variation av olika smaker. I denna påse finner du dock enbart sura godisbitar. Det finns bitar med smak av ananas, kiwi, körsbär, persika med flera. Om du inte har läst några av mina tidigare tester så kan jag berätta det igen, jag älskar syrligt godis! Denna nyhet är precis lika god som originalet, i mina ögon snäppet bättre.

Har ni några frågor eller förslag på andra test vi borde gör så släng iväg ett mail till Fredrik.Malmquist@Filmfenix.se

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.