Filmfenix testar: Lindor Salted Caramel

Lindts Lindor-praliner får betraktas som en del av premiumsortimentet på chokladhyllorna i dagligvaruhandeln. Deras choklad återfinns i askar, påsar och lösvikt i de flesta varubutikshyllorna. Under förra veckan lanserades senaste tillskottet i Lindor-familjen, nämligen Salted Caramel. En smak som varit populär i både glass- och chokladformat under de senaste åren. Men hur står sig Lindts variant?

Lindor Salted Caramel
De flesta har smakat eller sett de färgglada chokladkulorna med namnet Lindor. Denna gången har innanmätet fyllts med karamellkräm och havssalt. Efter att panelen satt i sig varsin kula kunde vi konstatera att det inte har snålats med varisig karamell eller salt. Det är inte helt ovanligt att det snålas på sältan i produkter som kombinerar just dessa två smaker. Resultatet är en chokladprodukt som levererar på namnet. Härlig karamellsmak och tydlig sälta som paketeras i silkeslen mjölkchoklad. En nyhet väl värd att testa för alla Lindor-fans helt enkelt. Nyheten kommer i en 137g stor ljusblå påse.

Tycker ni det är spännande att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Lindor Salted Caramel finns ute i handeln nu!

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.