Filmfenix testar: Läkerol – Yup Frozen Mango & Lime

När vi tidigare har smakat Läkerols sockerfria godisserie YUP har vi aldrig varit särdeles imponerade. Nu har smaken Mix Frozen Mango & Lime släppts och vi har gett den en chans. Är detta smaken som vinner över oss?

Yup Frozen Mango & Lime
Denna nya upplaga av sockerfria pastiller är en fruktig mix med smak av söt mango och syrlig lime. Företaget beskriver att pastillen har ”Ett tunt lager av xylitolkristaller ger en läskande känsla i munnen”. En av panelens medlemmar uttryckte faktiskt att han upplevde en ”kylande” känsla som ordet frozen antyder. Men tyvärr är det inte alltid som naturliga smaker och färger går hem. Återigen konstaterar vi att Yup är mer ett ”jaha” än ett ”aha”. Visst, de smakar mango och lime. Men det är också en rätt tråkigt produkt med halvhård konsistens. Betyget blir två av fem, knappt godkänt.

Tycker ni det är spännandeatt läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Läkerol – Yup Frozen Mango & Lime finns ute i handeln.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.