Filmfenix testar: Karl Fazer Tutti Frutti

Fazer fortsätter att leverera Tutti Frutti-nyheter. Förra veckan testade vi Tutti Frutti Chewy Fruits. Nu har testpanelen även smakat Fazers chokladkaka med bitar av Tutti Frutti i. Trenden med nya chokladkakor med klassiska godisbitar i fortsätter alltså även i år.

Karl Fazer – Tutti Frutti
Denna nyhet var en riktigt vattendelare för testpanelen. Lägsta betyget landade på ett av fem och det högsta på fyra av fem. Medlemmen i panelen som satte det lägsta betyget anser att godiset och chokladen äts bäst var för sig. Medan de högre betygen kom från de som tyckte att kombinationen var en trevlig överraskning. Kakan består av Fazers krämiga mjölkchoklad som kompletterats med bitar av det lite hårdare Tutti Frutti-godiset du hittar i företagets tablettaskar. Betyget landar på två och ett halvt av 5. Det speglar panelens oenighet och att detta troligtvis är en chokladkaka främst för er som gillar godis täckt av choklad.

Tycker ni det är spännandeatt läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Karl Fazer Tutti Frutti släpptes först exklusivt hos COOP men har även börjat dyka upp i andra butiker nu.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.