Filmfenix testar: Gott & Blandat Fizzy Pop & Co

Gott & Blandat har funnits i många varianter men originalet med lakrits- och fruktbitar är fortfarande den som är populärast och godast enligt de flesta. Vi samlade testpanelen för att testa senaste tillskottet som består av syrliga godisbitar i flera smaker. Hur står nyheten sig mot sina föregångare?

Gott & Blandat Fizzy Pop & Co
I denna syrliga blandpåse får ni ta del av smakerna citron, cola, äpple, persika, vattenmelon och bubbelgum. Fizzypops bubbelgumsmak har seglat upp som en favorit för många under senare år och finns i de flesta välsorterade lösviktshyllorna. Persikobitarna smakar som Haribos klassiska persikor och colabitarna som nästan vilket annat colagodis som helst. Min personliga favorit, utöver bubbelgum, blev de gröna äppelbitarna som påminner om mitt favoritgodis i USA (Sourpatch straws). Gillar ni syrligt godis är denna nyhet en jackpot. Det enda vi egentligen saknade var några fler distinkta smaker som stack ut och en aning mer syrlighet. Vårt samlade betyg blev fyra av fem, en välbalanserad nyhet för alla fans av syrligt godis. En välkommen nyhet som komplimenterar originalpåsen bra!

Tycker ni det är spännande att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Gott & Blandat Fizzy Pop & Co finns ute i handeln i påsstorlekarna 130 gram, 170 gram och 700 gram.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.