Filmfenix testar: Estrella Creamy Onion

Med det varmare vädret kommer chipsgiganternas tillfälliga sommarbesök. Estrella börjar med Creamy Onion, en smak av krämig lök och härlig sälta utlovas. Men hur står sig chipsen mot de etablerade klassikerna? Panelen har svaret!

Creamy Onion
Grovräfflade som mina favoriter, Estrellas grillchips. Krispiga och spröda med potatisskal på kanterna. Vid första anblick av påsen tänkte jag direkt att detta skulle vara en hit. Efter ha smakat några av chipsen i vår testpåse konstaterade jag snarare att de är helt okej. En enig testpanel konstaterade att detta känns som en blandning mellan två av svenskarnas favoriter, nämligen grillchips och sourcream & onion. Resultatet blir grillchips som inte riktigt smakar grillchips. Eller om du så väljer, sourcream & onion-chips som inte riktigt smakar sourcream & onion. Med detta sagt är detta väldigt goda chips. Krispigheten och sältan är perfekt. Det är unikheten i smaken vi ställer oss något frågande till. Det är bevisligen en utmaning att hitta smakerna som sticker ut från mängden. Dessa gör det tyvärr inte, likväl är de svårt att sluta äta innehållet i påsen när man väl har börjat.

Tycker ni det är spännande att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Estrella Creamy Onion lanseras denna veckan (Vecka 20, 2020). Finns i storlekarna 175 och 250 gram. De har även utannonserat att ytterligare en ny smak kommer i början på juni. Vill ni läsa andra tester vi har gjort av Estrellas chips kan ni hitta de här.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.