Filmfenix Testar: Dirtwater Fox

Idag testar vi något speciellt, nämligen läsk! Och inte vilken läsk som helst, utan Ekobryggeriets Dirtwater Fox i tre smaker. Och jag kan redan nu avslöja att jag har hittat en ny favoritläsk!

Dirtwater Fox Cola Blanco

En genomskinlig, klar dryck som smakar sura colanappar. Jag hade väntat mig en mer karamelliserad smak, men blev glatt överraskad! Redan första klunken fyller gommen med en försiktigt syrlig, frisk smak av sura colanappar.

Dirtwater Fox Green Apple

Likt colan så är detta en genomskinlig och klar dryck, men med smak av syrliga äpplen. Smakupplevelsen återkommer jag till lite längre ner, då den är i princip likadan för alla tre. Men detta var en frisk och god dryck!

Dirtwater Fox Cantaloupe Melon

Här har vi min nya favoritdryck! Så otroligt god smak av nätmelon. Frisk och fräsch och alldeles underbar törstsläckare.

Samtliga drycker har en väldigt försiktig och snäll smak, nästan lite ciderkaraktär. De är dock inte lika sötsliskig som cider eller annan läsk. Ett stort plus för denna dryck är att den är ekologisk och gjord i Sverige. Levereras i burk på 25 cl, vilket är en lagom storlek för just denna dryck. Som sagt, en otroligt god dryck alla tre. Känns fräsch och nästan nyttig på något sätt.

Ekobryggeriet som tillverkar den här fantastiska drycken gör även ekologisk tonic, vilket jag inte har testat ännu men kommer garanterat att göra i framtiden. Tonicen finns på välsorterade ICA-butiker, men Dirtwater Fox har jag inte sett i någon fysisk butik, men både Tonic och Fox går att beställa här med fri frakt, något som jag rekommenderar alla att göra. Ni kommer inte ångra er när ni sätter läpparna mot glaset och smakar den första droppen av valfri smak av Dirtwater Fox.

Observera att drycken bör serveras väl kyld!

About Fredrik Nyström

Hälsing som blev skåning. Film har alltid varit ett stort intresse, likaså skriva. Ser det som faller mig in. Allt från ett tungt drama till sprängfylld action, via några sköna musikaler eller indie-filmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.