Filmfenix Testar: Crazy Face

Med sommaren runt hörnet släpps säsongens nya godbitar. Från Malaco kommer Crazy Face, en godisserie med påsarna Insane Salty, Crazy Fizzy och Mad Sour. Här är det kraftiga smaker som gäller, precis som namnen antyder. Som ett fan av syrligt godis var det en glädje att få smaka dessa smaskiga nyhet. Men var verkligen alla smakerna just smaskiga? 

Crazy Face – Insane Salty

Gillar du salt godis? Då är du troligtvis hemma med denna smaken. Insane Salty innehåller smakerna lakrits och karamell, två smaker som fick mig att reagera som godisansiktet på påsen. Godisarna är härligt sega och har en god smak men de är allt för salta för mig. Efter att ha smakat denna påsen fick jag gå och hämta ett stort glas vatten innan jag gav mig på nästa smakupplevelse.

Crazy Face – Crazy Fizzy

Här snackar vi! Syrligt godis med smak av cola och tuggummi. Påsens stjärna är Seriously Bubblious som får en att dra starka paralleller till den svenska godisfavoriten Fizzypop. Jag skall dock inte sticka under stolen med att jag inte dricker någon form av cola och därför är en aning jävig. Med detta sagt, påsen är ändå en vinnare!

 

Crazy Face – Mad Sour

ÄNTLIGEN! När jag tänker syrligt godis, tänker jag äpple och citron. Påsen Madsour är en jackpot för mina smaklökar. Fästmön sade:- ”Uj, den var riktigt sur”, jag säger:- ”Ge mig flera!”. Äpplegodisarna påminner mig om en av mina favoriter i USA, Sour punch straws. En av få godissorter som räcker ett helt biobesök (Du behöver dricka mellan varven, annars skrumpnar tungan bort). Citrongodisarna är helt enkelt en ny kärlek. För alla fans av syrligt godis, KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖP!!!

Har ni några frågor eller förslag på andra test vi borde göra så släng iväg ett mail till: Fredrik.Malmquist(a)Filmfenix.se

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.