Filmfenix testar: Ahlgrens Elbilar

Allt fler billeverantörer ger sig in på elbilsmarknaden och nu har även Ahlgrens gett sig in i kampen. Enligt Cloettas hemsida blir Ahlgrens Elbilar den tionde tillgängliga varianten i Ahlgrens bilutbud. Hur står den sig mot de andra?

Ahlgrens Elbilar
Elbilarna kommer i smakerna ananas, iskaramell och hallon. De är täckta med ett sprakande och syrligt pulver som för tankarna till små elstötar eller den gamla godisvarianten pop rocks. Den tydligaste och godaste smaken av de tre är hallon strax följt av ananas. De röda bilarna påminner om hallonsoda och är riktigt trevliga. Den tredje smaken ”iskaramell” är rätt intetsägande och jag vet inte riktigt hur jag skall beskriva den. Syrliga bilar har lanserats tidigare, om än med andra smaker. De tre nya smakerna är trevliga men det känns som att de hade kunnat fila på kombinationen ett tag till. Resultatet är en helt okej nyhet som borde falla syrliga godis-lovers i smaken. Jag väljer originalet före. Påsarna kommer i storlekarna 100 och 130 gram.

Tycker ni det är spännande att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Ahlgrens Elbilar släpps i dagligvaruhandeln vecka 8. Om ni inte kan hålla er finns påsarna att hitta på Circle Ks bensinstationer reda nu.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.