Nyhet: En första titt på Jordan Peeles ”Us”

Skräckfans över världen väntar exalterat på Jordan Peeles andra skräckfilm Us. Regissören själv har sagt att han i Us vill skapa ”en slags skräckmytologi” och att filmen kommer passa in bättre i den klassiska skräckgenren än tidigare succén Get Out. Han lovar dock att även Us kommer innehålla en hel del twister.

I Us spelar Lupita Nyong’o och Winston Duke ett gift par som spenderas sin semester i ett hyrt strandhus. Väl där börjar kvinnans rädslor bli verklighet. Lupita har uttalat sig om sin roll och säger att såväl hennes karaktär som tittarnas största rädslor är huvudämnet i filmen.

Mycket mer har inte berättats om Us, och det dröjer till mars innan filmen går upp på biografer i USA. Redan på juldagen släpps dock fullängds trailern som förhoppningvis avslöjar vad vi har att vänta.

Källa: ScreenRant

About Melody Nikki

En 20-nånting kalmarit som spenderar alldeles för mycket tid framför tv-serier och skräckfilmer. Ju konstigare och mer brutalt, desto mer faller det mig i smaken. Skriver mest hela tiden, drömmer om ett framtida arbete som kultur-och nöjesjournalist, och brinner, förutom för medieämnen, för feminism, anti-rasism, hip hop, hudvård, memes, filosofi och teknik. Samt dokusåpor, men det är inget jag erkänner i första hand... Kontakt: nikki@filmfenix.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.