Ben Afflecks Batman återvänder i Flash-filmen!

Ben Affleck kommer tillbaka som Bruce Wayne/Batman i The Flash-filmen. Den kommande DC Extended Universe-filmen innehåller också Michael Keatons Batman.

Ben Affleck i Justice League (2017)

Ben Affleck kommer tillbaka som Bruce Wayne alias Batman i The Flash- filmen. Affleck tillkännagavs som Batman i augusti 2013 och gick med i DC Extended Universe i Zack Snyder’s Batman V Superman: Dawn of Justice (2016). Han fortsatte sedan med rollen som en como i Suicide Squad (2016) och en annan ledande roll i Justice League (2017). Trots att Affleck officiellt har lämnat DCEU som Batman, kommer han att ses igen i Justice League Snyder Cut, när den alternativa versionen av filmen släpps på HBO Max nästa år.

Idag rapporterar Vanity Fair att Affleck kommer att återvända som Batman i The Flash– filmen från DC Films och Warner Bros. Regissören Andy Muschietti och hans syster och den länge producerande partneren Barbara Muschietti bekräftade Afflecks återkomst, med skådespelaren officiellt undertecknad för en bärande roll som kommer att vara nyckeln till den känslomässiga historien i filmen. Dessutom rapporterar The Wrap att Affleck inte har loggat in för att återvända som Batman för andra filmer eller TV-program. Affleck ansluter sig till Michael Keaton (som vi senast såg som Batman i Batman (1989) och Batman Returns (1992)) tillsammans med Ezra Miller i The Flash. Att detta ens är möjligt är på grund av att The Flash kan resa mellan alternativa dimensioner.

Ezra Miller i Justice League (2017)

Affleck fick manuset i slutet av förra veckan och gick med på att bli Bruce Wayne för sista ( eller är det sista?) gången, som en mentor för unge Barry Allen. Är det inte fantastiska vad lite tidsresor kan erbjuda för Batman-buffé?

The Flash får premiär 2022 men innan dess får vi se Robert Pattinson axla rollen The Batman hösten 2021.

Källa: Vanityfair

About Rasmus Tirzitis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.