10 julklappar till filmfantasten

Gråa tubsockor och chokladaskar i all ära, men vad kan man ge en filmfantast i julklapp? Jag listar 10 schyssta prylar som inte är träningsarmband eller trasmattor och som är enkla att beställa hem utan långa leveranstider (Observera att leveranstiden kan vara längre kring jul).

morgonrock_jedi

Star Wars Jedi Morgonrock
Vem vill inte vakna upp på morgonen, dra på sig en morgonrock och bli en Jedi vid frukostbordet. 499:- på roligaprylar.se

filmreplikboken

Nicos Svenska FilmReplikBok
Efter Kalle Anka och all julmat så är det skönt att bara slå sig ner och prata och dricka glögg. Varför då inte plocka fram denna replikbok med kända svenska citat. Alla känner garanterat igen någon replik och samtalsämnet flyttas från gamle farbrors sommarhus på Gotland till någon som skitit i det blå skåpet. Endast 47 kronor hos Adlibris.com och då får du den som E-bok i surfplatta eller mobilen.

starwars_deck

Kortlek Star Wars
I väntan på Episode VII så kan man fördriva tiden med kortspel, ensam eller med vänner. Hos filmochting.se hittar du en snygg Star Wars kortlek med motiv från olika posters för 79 kronor.

monopol_christmas

Nightmare Before Christmas Monopol
Spela det klassiska Monopol i form av Tim Burtons klassiska, och annorlunda julfilm framåt kvällskvisten när all julmat är äten och alla klappar öppna. Den hittar ni på scifishop.se för 449 kronor.

badmotherfcker_plånbok

Bad Mother Fucker plånbok
Samuel L. Jacksons stilrena plånbok från Tarantinos storfilm Pulp Fiction. Med den kan ni visa vem ni egentligen är när ni står i kassan till Coop och ska handla toapapper eller en klase bananer. 159 kronor på roligaprylar.se

silikonformar

Star Wars silikonformar
Finns som bland annat Han Solo i Karbonit, R2-D2 eller Darth Vader. Gör smaskiga chokladbitar till filmkvällen eller kylande iskuber till läsken. 129 kronor stycket på coolstuff.se

sparbössa

Wolverine Sparbössa
Var järv och spar dina pengar i en sparbössa med klös (tack Göteborg för de ordvitsarna). Nu kanske jag hamnar i en knivig situation (tack igen gbg), men hur som helst så hittar du denna sköna sparbössa på scifishop.se och du får genast punga upp med de 195 kronor som den kostar.

suntrip

Suntrip T-shirt
Planeras en utlandsresa till värmen i jul. Lek reseguide med denna snygga Suntrip t-shirt och känn dig som Ted Åström från Sällskapsresan. Du hittar den på Ginza.se för den ynka slanten 129 kronor.

minionsonaskyscraper

Minions on a Skyscraper
Det klassiska fotografiet där elva män sitter och lunchar på en stålbalk 256 meter uppe i luften. Här är de störtsköna minionerna från Dumma Mej i farten och moderniserar bilden. Postern mäter 91.5 x 61 cm och är du händig kan du enkelt rama in den. Ynka 69 riksdaler på swedenrock-online.se.

batman_body

Batman Body
Kanske det blir tillskott i släkten? Varför inte göra lite nytta och ge barnet en knuff in i filmens underbara värld genom denna Batman märkta body. 169 kronor på Sweden Rock Shop.

Har ni förslag på julklappsrim till dessa produkter står kommentarsfältet till ert förfogande!

About Fredrik Nyström

Hälsing som blev skåning. Film har alltid varit ett stort intresse, likaså skriva. Ser det som faller mig in. Allt från ett tungt drama till sprängfylld action, via några sköna musikaler eller indie-filmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.